Kursusoversigt

Dette omfattende kursus introducerer dig til de kraftfulde muligheder ved ChatGPT og generativ AI. Gennem engagerende online indhold og praktiske sessioner vil du udforske, hvordan dette avancerede AI-værktøj kan revolutionere din arbejdsproces.

Du starter med grundlæggende om AI og GPT-teknologi, lærer hvordan du opsætter ChatGPT for optimal ydelse. Kurset dækker vigtige færdigheder såsom udformning af effektive prompts for at generere præcise svar, brugen af ChatGPT til databehandling i Excel, og endda generering af kode.

Udforsk ChatGPT's evner inden for vision og webbrowsing, forstå de etiske overvejelser ved brug af AI, og eksperimentér med kreative anvendelser ved brug af Dall-E. Eftersom ChatGPT fortsat udvikler sig, tilføjes nye funktioner regelmæssigt til kurset for at holde dig opdateret med de nyeste funktionaliteter.

Ved afslutningen af dette kursus vil du være i stand til at integrere ChatGPT trygt i dit professionelle liv, bruge det til at forbedre kreativitet, automatisere opgaver og træffe informerede beslutninger. Dette kursus er designet for professionelle fra alle brancher, der ønsker at inkorporere AI-teknologi i deres daglige operationer.


NOTE: Kurset bliver konstant opdateret med de nyeste ChatGPT-funktioner.

Choose a Pricing Option

Læringsmål

Gennemfør dette kursus og bliv mester i at bruge ChatGPT og generativ AI i forskellige applikationer. Her er hvad du opnår:

  • Forståelse af AI Chatbots: Opnå en solid grundlæggende forståelse af AI og GPT-teknologier, og lær hvordan du opsætter og bruger ChatGPT til at skabe præcise, kontekstrelevante svar.
  • Effektiv Prompt-udformning: Udvikl færdighederne til at formulere kraftfulde prompts, der udnytter ChatGPT's evner til at generere nøjagtige og nyttige svar, hvilket forbedrer dine digitale interaktioner.
  • Avanceret Excel-funktionalitet: Lær hvordan du bruger ChatGPT til at håndtere og analysere data i Excel, øger din effektivitet og beslutningsevne med avancerede formler.
  • Kreative Anvendelser: Udforsk ChatGPT's potentiale i kreative felter ved brug af Dall-E, og forstå hvordan man anvender AI til innovativt indhold.
  • Etiske AI-overvejelser: Forstå de etiske overvejelser og data sikkerhedsaspekter af brugen af AI-teknologier, sikrer ansvarlig brug i dine arbejdsprocesser.
  • Vision og Browsing: Opdag hvordan du udnytter ChatGPT's evner inden for vision og browsing med Bing for at forbedre dine webinteraktioner og billedanalyser.
  • Nye Funktioner: Hold dig opdateret med nye ChatGPT-funktioner, forstå hvordan de kan integreres for at forbedre dit professionelle værktøjssæt.

Hvert modul er designet til at hjælpe dig effektivt med at udnytte ChatGPT's kapaciteter, transformere dine professionelle opgaver med AI-drevne værktøjer og sikre færdigheder på tværs af forskellige applikationer.

Adgangskrav

Dette kursus er designet for dem, der er nye til ChatGPT, og der kræves ingen tidligere erfaring. Deltagerne vil dog have mest gavn, hvis de opfylder følgende kriterier:

  • Adgang til ChatGPT: Sørg for, at du har adgang til ChatGPT, da det er integralt for kursusøvelserne og indholdet.
  • Grundlæggende Computerfærdigheder: Avancerede tekniske færdigheder er ikke nødvendige, men en grundlæggende forståelse af computeroperationer er essentiel.
  • Interesse for AI-teknologi: Ideelle deltagere er ivrige efter at integrere AI i deres daglige professionelle aktiviteter, med målet om at øge produktivitet og beslutningstagning.
  • Villighed til at Omfavne Nye Teknologier: En proaktiv holdning til læring og anvendelse af nye teknologier vil i høj grad forbedre din oplevelse og resultater på dette kursus.

Dette kursus er velegnet for enhver, der er interesseret i at forbedre deres digitale færdigheder gennem praktisk anvendelse af AI-teknologier.

Målgruppe

Dette kursus er ideelt for professionelle på tværs af forskellige industrier, der er ivrige efter at integrere AI i deres daglige arbejde. Det er særligt gavnligt for:

  • Professionelle inden for forskellige felter: Uanset om du arbejder inden for marketing, kundeservice, indholdsproduktion eller programmering, kan ChatGPT's AI-funktionaliteter hjælpe med at strømline dine arbejdsprocesser og øge produktiviteten.
  • Entreprenører og Forretningsledere: Brug ChatGPT til at optimere forretningsoperationer, automatisere rutineopgaver og træffe informerede beslutninger, hvilket giver mere tid til at fokusere på strategisk vækst og innovation.
  • Undervisere og Forskere: Forbedr dine undervisningsmetoder eller forskningsprocesser med avancerede AI-værktøjer, der forbedrer informationsindsamling og dataanalyse.
  • Teknologiinteresserede og IT-specialister: Opnå en grundig forståelse af ChatGPT’s opsætning, funktionaliteter og etiske brug, hvilket gør dig i stand til at støtte implementeringen og brugen i forskellige professionelle sammenhænge.

Dette kursus er designet for enhver, der ønsker at integrere avanceret AI-teknologi i deres arbejdsmiljø, uden at tidligere erfaring med ChatGPT er nødvendig.

ChatGPT Curriculum


  Velkommen
Available in days
days after you enroll
  AI, Chatbots og GPT
Available in days
days after you enroll
  Opsætning og konfiguration af ChatGPT
Available in days
days after you enroll
  Start med ChatGPT
Available in days
days after you enroll
  Den Perfekte ChatGPT Prompt
Available in days
days after you enroll
  ChatGPT Vision
Available in days
days after you enroll
  Tilgå nettet med ChatGPT
Available in days
days after you enroll
  ChatGPT Advanced Data Analysis
Available in days
days after you enroll
  ChatGPT & Excel
Available in days
days after you enroll
  Image Generation - ChatGPT and Dall-E 3
Available in days
days after you enroll
  Etik og Datasikkerhed i ChatGPT
Available in days
days after you enroll
  ChatGPT på mobilen
Available in days
days after you enroll
  Hvad nu?
Available in days
days after you enroll
  Use Cases
Available in days
days after you enroll
  Yderligere materialer
Available in days
days after you enroll

Anders Jensen


Mød Anders Jensen, din instruktør i at mestre ChatGPT og generativ AI.

I 2023 opnåede Anders titlen som Microsoft Most Valuable Professional, hvilket anerkender hans dybe viden og effektive undervisningsstil.

Anders har en særlig evne til at forenkle komplekse teknologikoncepter, så alle kan forstå dem. Han underviser gennem praktiske eksempler, som giver dig mulighed for at "bygge med" og effektivt forstå funktionaliteten af digitale værktøjer.

Anders udvikler også omfattende e-læringsprogrammer skræddersyet til virksomheder, der ønsker at opkvalificere deres medarbejdere inden for teknologi.

Ud over klasseværelset når han ud til et bredere publikum som YouTuber, hvor over 50.000 abonnenter følger med i hans indsigt i softwareautomatisering og mere.

Med sin baggrund som erfaren RPA-udvikler bringer Anders en rigdom af praktisk viden om softwareautomatisering til dette kursus.

Choose a Pricing Option